ontwikkel een veerkrachtig geloof

Podcast

Omega Podcast

Gesprekken over paradoxen en dilemma's

In de Omega Podcast gaat Alec Timmerman maandelijks in gesprek met bekende en minder bekende gelovigen over de dilemma’s en paradoxen van het geloof. Zo hoor je spreker en kunstenaar Otto de Bruijne zichzelf christen humanist noemen. Coach Hanneke Meerman vertelt over vrij worden door je aan gezonde ritmes te houden, en muzikant Benjamin Vermeulen herontdekt de schatten van het katholieke geloof dat zijn ouders hadden verlaten.

Elke maand zit er een aflevering van de Omega Podcast in de Omega Box, maar je kunt je ook abonneren via je eigen podcast app.

Of beluister het op je favoriete kanaal:

Omega project - 2. Ontdek Podcast
Omega project - ©evertkn.nl MG 2395

Over de host...

De Omega Podcast wordt gemaakt door Alec Timmerman. Alec is docent journalistiek en communicatie en gepassioneerd over storytelling. Als host van de podcast gaat hij graag de diepte met zijn gasten om te ontdekken wat hen drijft en hoe ze omgaan met de weerbarstigheid van het leven. Hij heeft een grote liefde voor de verhalen uit de Bijbel en zoekt altijd naar raakvlakken met het leven hier en nu. De uitstapjes naar films, popcultuur, muziek en internet zijn nooit ver weg.

Ontvang een link naar de gratis cursus