ontwikkel een veerkrachtig geloof

Leesplannen

Leesplannen

Om je dagelijks te inspireren in je geloof.

Samen de realiteit en relevantie van Gods koninkrijk ontdekken en verkennen. Midden in de weerbarstige realiteit van vandaag de dag. Wij geloven dat realisme samen met hoop het medicijn is tegen cynisme en de basis legt voor een veerkrachtig geloof. De leesplannen kunnen je helpen om je persoonlijk geloof verder te verdiepen aan de hand van verschillende thema’s. Bij het thema’s van een leesplan staat een ander Bijbelgedeelte centraal.

Wil je meer weten over de online Omega cursus die je samen met een groep kan volgen? Bekijk dan de onderstaande video.

Overzicht leesplannen You Version

1. God in tijden van crisis

Leesplan: 8 dagen

Schrijver: Johan Vink

Laten we eerlijk zijn, iedereen heeft een keer zijn leven te maken met een geloofscrisis. Zo’n crisis kan diep gaan en tot verdieping leiden. De profeet Elia zag het op een gegeven moment totaal niet meer zitten. Wat was Gods aanpak, wat was zijn therapie om hier doorheen te komen? En wat kunnen we hiervan leren voor onze eigen situatie.

2. Kwetsbaar maar krachtig

Leesplan: 7 dagen

Schrijver: Johan Vink

Niemand vindt het leuk om kwetsbaar te zijn want dat kan heel pijnlijke gevolgen hebben. Dus als het kan vermijden we dergelijke situaties. Maar dat lukt helaas niet altijd. Paulus heeft een lastige relatie met de Corintiers.

Ontvang een link naar de gratis cursus